JEEP COMPASS PHEV

Descopera jeep compass phev

Utile


Contact rapid

AUTOIMPERIA distribuitor autorizat prin INTERNATIONAL MOTORS GROUP.
Sos. Giurgiului nr.48H, Jilava, Ilfov
Telefon: 021 335 7588
Mobil: 0723 679 617
Fax: 037 287 0209
E-mail: vanzari@autoimperia.ro

Vezi daca exista o promotie la JEEP COMPASS PHEV

Mergi la pagina de Promotii si Oferte

Vezi daca exista o promotie la Jeep Compass

Mergi la pagina de Promotii si Oferte

Verifica!

JEEP COMPASS PHEV


 • SETEAZĂ STANDARDE ÎNALTE
  Noul Jeep® Compass te scoate de pe drumurile conventionale si te invita sa descoperi cum arata viata in off-road. Accesand clipurile de mai jos, vei lua drumul calatoriei in Design, User Experience, Tehnologie si Performanta, alaturi de patru iconuri care au modificat paradigma si au inspirat o lume intreaga.

 • UN REBEL RAFINAT
  Noul Jeep® Compass este incarcat de optiuni de care te vei indragosti, precum plafonul panoramic cu actionare electrica si deschidere ampla, care iti va umple masina cu aer curat si raze de soare.
  Maiestria, precizia si calitatea materialelor sunt vizibile incepand de la volanul imbracat in piele, cu comenzi integrate pentru gestionarea functiilor audio, voce, cruise control si telefon.
  Scaunele profilate sunt confortabile si adauga interiorului un aspect exclusiv datorita culorilor si a cusaturilor contrastante.

 • ATITUDINE TECH
  Noua generatie Uconnect™ 8.4 NAV iti ofera comunicare handsfree, entertainment si navigatie, pe unul dintre cele mai mari touchscreen-uri din segment, de 8.4 inchi, disponibil cu functie pinch, tap si swipe.
  Afisajul instumentarului de bord full-color LED poate fi personalizat in functie de informatiile de care ai nevoie.
  Sistemul Uconnect™ 8.4 NAV integreaza serviciile de conectivitate Apple CarPlay si Android Auto. O modalitate mult mai simpla de a utiliza functiile telefoanelor Apple sau Android.

 • PROVOACA NATURA
  Noul Jeep® Compass ofera doua sisteme inovative care ii asigura cele mai bune performante 4×4 din clasa. Jeep® Active Drive si Jeep® Active Drive Low asigura tranzitia automata si rafinata, intre tractiune 4×2 si 4×4 pentru cuplu optim, economisirea combustibilului si un binevenit castig de eficienta.
  Sistemul de tractiune integrala Selec-Terrain® optimizeaza deplasarea prin coordonarea electronica a 12 sisteme, pentru performante de top indiferent de terenul pe care rulezi.
  Jeep® Compass Trailhawk® poarta cu mandrie sigla Trail Rated®, care atesta ca modelul a fost adaptat pentru a face fata cu maiestrie celor mai dificile situatii. Cea mai ridicata garda la sol din clasa, grila anterioara unica, scuturile, anvelopele off-road de 17″ si optiuni precum Hill Descent Control fac din Compass Trailhawk® un rockstar 4×4.