Jeep WRANGLER

Descopera noul jeep wrangler my2019

WRANGLER 2019 Incepand de astazi este disponibil Noul Jeep Wrangler MY 2019 cu motorizari si cutie de viteze noi, un interior rafinat si o tinuta de drum foarte mult imbunatatita. Deasemenea lista sistemelor de siguranta a fost extinsa prin adaugarea sistemului de monitorizare unghi mort, senzori de parcare posteriori (Sport), senzori de parcare anteriori si posteriori (Sahara, Rubicon), camera video posterioara, faruri, lumini de zi si blocurile optice posterioare cu LED. In plus sunt acum disponibile si sistemele multimedia Uconnect cu ecrane de 7” sau 8.4”, display-ul multifunctional color de 7” integrat in instrumentele de bord (Sahara, Rubicon).
Image

jeep wrangler

Utile


Contact rapid

AUTOIMPERIA distribuitor autorizat prin INTERNATIONAL MOTORS GROUP.
Sos. Giurgiului nr.48H, Jilava, Ilfov
Telefon: 021 335 7588
Mobil: 0723 679 617
Fax: 037 287 0209
E-mail: vanzari@autoimperia.ro

Vezi daca exista o promotie la JEEP WRANGLER

Mergi la pagina de Promotii si Oferte

Vezi daca exista o promotie la Jeep Wrangler

Mergi la pagina de Promotii si Oferte

Verifica!

JEEP WRANGLER


  • DESIGN Chiar şi cel mai mic detaliu de design este realizat cu foarte multa grijă, pentru a aborda chiar şi cea mai scurtă deplasare cu extrem de multa plăcere şi un nivel neaşteptat de confort. Detalii fine combină forma şi funcţionalitatea. De la tradiţionalele farurile rotunde şi grila cu şapte fante, de la încuietorile vizibile de pe capotă şi portiere, până la finisările soft touch ale elementelor interioare şi inserţiile cromate de pe planşa de bord, Jeep ® Wrangler combină cu inteligenţă funcţionalitatea şi confortul. Lasă-te cucerit de farmecul şi istoria sa.
  • PERFORMANTE Caracteristicile tehnice extraordinare ale Jeep® Wrangler, regele off-road, te protejează de lumea exterioară şi de capcanele sale. Cinci categorii de performanţe demonstrează că fiecare Wrangler Unlimited poate aborda orice tip de traseu: tracţiune, articulaţii, manevrabilitate, gardă de la sol şi capacitatea de a traversa un curs de apă. Pe carosabil sau pe teren accidentat, Wrangler Unlimited te ajută să depăşeşti orice obstacol pe care natura ţi-l scoate în cale.
  • TEHNOLOGIE Sistemul multimedia UConnect® ce echipează Jeep® Wrangler permite gestionarea telefonului mobil, sistemului de navigaţie prin satelit şi dispozitivelor electronice precum iPod® sau smartphone. Mai mult, cu noul sistem audio Alpine®, muzica ta va fi în permanenţă cu tine.
  • SIGURANȚĂ Proiectat pentru a garanta niveluri ridicate de manevrabilitate, pentru a preveni accidentele şi pentru a proteja pasagerii în cazul unei coliziuni, Jeep® Wrangler Unlimited este echipat cu numeroase sisteme de siguranţă. Rigiditatea ridicată şi robusteţea şasiului constituie o structură solidă pe care să se calibreze sistemul de suspensie şi care să asigure o excelentă dinamică de deplasare. Distanţa amplă dintre lonjeroanele şasiului a permis poziţionarea rezervorului între roţi şi garantarea unei protecţii excelente a sistemului de alimentare în cazul unui impact. Şapte traverse sunt protejate şi contribuie la excepţionala rigiditate a şasiului Jeep® Wrangler şi la îmbunătăţirea abilităţilor sale off-road.