Jeep WRANGLER UNLIMITED

Descopera jeep wrangler unlimited

Utile


Contact rapid

AUTOIMPERIA distribuitor autorizat prin INTERNATIONAL MOTORS GROUP.
Sos. Giurgiului nr.48H, Jilava, Ilfov
Telefon: 021 335 7588
Mobil: 0723 679 617
Fax: 037 287 0209
E-mail: vanzari@autoimperia.ro

Vezi daca exista o promotie la JEEP WRANGLER UNLIMITED

Mergi la pagina de Promotii si Oferte

Vezi daca exista o promotie la Jeep Wrangler Unlimited

Mergi la pagina de Promotii si Oferte

Rezerva!

JEEP WRANGLER


 • VERSIUNI
  Jeep ® Wrangler Unlimited este disponibil în 3 versiuni: Sport, Sahara şi Rubicon.
  Versiunea Sahara a modelului Jeep® Wrangler Unlimited este elegantă şi neconvenţională: echipată pentru a asigura nivelul maxim de confort pe stradă este pregătită pentru a domina dimensiunea urbană cu stilul său caracteristic. Oraşul este noul traseu ce trebuie descoperit, o nouă aventură.
  Rubicon reprezintă aventură şi orgoliu în stare pură. Îţi permite să abordezi orice tip de traseu şi să trăieşti experienţe de neuitat. Creat pentru cei ce doresc să experimenteze libertatea tracţiunii integrale în cea mai rafinată formă şi pe cele mai solicitante trasee off-road.


 • PERFORMANTE
  Caracteristicile tehnice extraordinare ale Jeep® Wrangler, regele off-road, te protejează de lumea exterioară şi de capcanele sale.
  Cinci categorii de performanţe demonstrează că fiecare Wrangler Unlimited poate aborda orice tip de traseu: tracţiune, articulaţii, manevrabilitate, gardă de la sol şi capacitatea de a traversa un curs de apă.
  Pe carosabil sau pe teren accidentat, Wrangler Unlimited te ajută să depăşeşti orice obstacol pe care natura ţi-l scoate în cale.

 • TEHNOLOGIE
  Sistemul multimedia UConnect® ce echipează Jeep® Wrangler permite gestionarea telefonului mobil, sistemului de navigaţie prin satelit şi dispozitivelor electronice precum iPod® sau smartphone.
  Mai mult, cu noul sistem audio Alpine®, muzica ta va fi în permanenţă cu tine.

 • SIGURANȚĂ
  Proiectat pentru a garanta niveluri ridicate de manevrabilitate, pentru a preveni accidentele şi pentru a proteja pasagerii în cazul unei coliziuni, Jeep® Wrangler Unlimited este echipat cu numeroase sisteme de siguranţă.
  Rigiditatea ridicată şi robusteţea şasiului constituie o structură solidă pe care să se calibreze sistemul de suspensie şi care să asigure o excelentă dinamică de deplasare. Distanţa amplă dintre lonjeroanele şasiului a permis poziţionarea rezervorului între roţi şi garantarea unei protecţii excelente a sistemului de alimentare în cazul unui impact. Şapte traverse sunt protejate şi contribuie la excepţionala rigiditate a şasiului Jeep® Wrangler şi la îmbunătăţirea abilităţilor sale off-road.