Alfa Romeo STELVIO

Descopera ALFA ROMEO STELVIO

Utile


Contact rapid

AUTOIMPERIA distribuitor autorizat prin INTERNATIONAL MOTORS GROUP.
Sos. Giurgiului nr.48H, Jilava, Ilfov
Telefon: 021 335 7588
Mobil: 0723 679 617
Fax: 037 287 0209
E-mail: vanzari@autoimperia.ro

Vezi daca exista o promotie la Alfa Romeo Stelvio

Mergi la pagina de Promotii si Oferte

Vezi daca exista o promotie la Alfa Romeo Stelvio

Mergi la pagina de Promotii si Oferte

Verifica!

ALFA ROMEO STELVIO

 • EMOTIA UNUI NOU INCEPUT
  Alfa Romeo a creat dintotdeauna modele capabile sa modifice perceptia pe care o avem fata de automobile: adevarate opere de arta, desavarsite tehnologic, care continua sa fie admirate sau imitate si in prezent. Astazi, marca stabileste un nou etalon, dupa aproape 107 ani de istorie. Cele mai inalte asteptari ale celor mai entuziasti soferi sunt desavarsite de Stelvio, primul SUV Alfa Romeo.


 • DESIGN FARA COMPROMIS
  Cele trei ingrediente speciale ale designului italian – proportii, simplitate si finisare impecabila – sunt oferite deja de Giulia, noua referinta a marcii Alfa Romeo, si au fost atent prelucrate si adaptate pentru a se potrivi unui SUV. Proportiile compacte ale noului Stelvio exprima forta si dinamism, atestate de lungimea de 468 cm, inaltimea de 165 cm si latimea de 216 cm.

 • SOLUTII TEHNICE EXCLUSIVE SI INVOVATOARE
  In concordanta cu traditia Alfa Romeo, asistenta electronica nu trebuie sa fie intrusiva, ci sa amplifice experienta pasionala de condus oferita de sasiul si sistemul de suspensie. Stelvio confirma aceasta filozofie cu numeroasele sisteme sofisticate care fac experienta de condus si mai incantatoare.

 • PERFORMANTE EFERVESCENTE
  Motoarele inovatoare de ultima generatie sunt un alt sigiliu al unei Alfa Romeo autentice. De aceea, Stelvio Quadrifoglio primeste un motor unic in ceea ce priveste tehnologia si performanta: inspirat din tehnologiile si experienta tehnica Ferrari, propulsorul V6 BiTurbo de 2,9 litri si 510 CP livreaza 600 Nm de cuplu si este conectat la o transmisie automata cu 8 rapoarte.