Alfa Romeo GIULIA

Descopera ALFA ROMEO GIULIA

Utile


Contact rapid

AUTOIMPERIA distribuitor autorizat prin INTERNATIONAL MOTORS GROUP.
Sos. Giurgiului nr.48H, Jilava, Ilfov
Telefon: 021 335 7588
Mobil: 0723 679 617
Fax: 037 287 0209
E-mail: vanzari@autoimperia.ro

Vezi daca exista o promotie la Alfa Romeo Giulia

Mergi la pagina de Promotii si Oferte

Vezi daca exista o promotie la Alfa Romeo Giulia

Mergi la pagina de Promotii si Oferte

Verifica!

ALFA ROMEO GIULIA


 • DESIGN ITALIAN EMBLEMATIC
  Alfa Romeo ofera un amestec de emotii, datorita istoriei sale bogate si a combinatiei captivante dintre tehnologie de varf, performante inspirate din motorsport si design seducator. Nascut in Italia la Milano, brandul Alfa Romeo a tins intotdeauna catre echilibrul dintre aceste trei elemente catre o forma la moda si suficienta substanta, fara ca aceasta sa devina o functionalitate banala. Noua Alfa Romeo Giulia provoaca simturile si pastreaza chintesenta stilului italian din ADN-ul Alfa Romeo.

 • DISTRIBUTIE PERFECTA A GREUTATII
  Cruciala pentru placerea in timpul condusului, distributia masei pentru noua Giulia Quadrifoglio este setata intr-un raport perfect de 50:50, oferind celui de la volan echilibrul perfect intre putere si control.
  Aceasta caracteristica impresionanta a fost obtinuta cu ajutorul unei gestionari inteligente a masei, dar si prin materiale speciale, inclusiv fibra de carbon, de trei ori mai rezistenta si de sase ori mai usoara decat otelul.

 • TEHNOLOGIE AVANSATÄ‚
  Noul sedan de mare performanta Alfa Romeo ofera tehnologii unice in clasa sa pentru un comportament dinamic de top si placere extrema in timpul condusului. Giulia Quadrifoglio este singurul sedan din lume echipat cu un splitter aerodinamic activ. Aceasta componenta ajustabila, realizata din fibra de carbon, este integrata in partea de jos a spoilerului fata si coboara automat pentru a spori performantele si manevrabilitatea la viteze mari.

 • MOTOR PUTERNIC SI INOVATOR
  O Alfa Romeo se remarca intotdeauna prin inovatiile aduse motorului. De-a lungul istoriei sale bogate de 105 ani, Alfa Romeo a introdus multe premiere in industria auto, gratie tehnologiilor inovatoare ce contribuie la performanta de neegalat in clasa sa.
  Giulia Quadrifoglio duce mai departe traditia gratie unui nou motor V6 BiTurbo cu 510 CP, cel mai puternic motor instalat vreodata de Alfa Romeo pe un model de serie.