Alfa Romeo pregătește o surpriză pentru a celebra 110 ani

autoimperia Blog

Planifică Alfa Romeo o Giulia de 620 CP?

Zvonurile sugerează un „GTA” al Giuliei. Pregătiți-vă inima și anvelopele.

Nimeni: nimic.

Tot nimeni: nimic.

Absolut nimeni: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio are cam puțini cai, ar putea face un model cu mai mulți CP..

 

Da, zvonurile spun că Alfa Romeo răspunde îngrijorărilor niciunui șofer care a condus vreodată o Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, oferindu-i o doză suplimentară de cai putere. Vor introduce, poate, cine știe, noua Alfa Romeo Giulia „GTA”.

Conform celor de la moparinsiders.com – care citează „surse din Fiat Chrysler Automobiles” – Alfa dorește să pompeze o ediție limitată, de volum redus, SuperGiulia. Unul de ambalare de 620 CP din V6 turbo de 2,9 litri. Șase sute douăzeci de cai putere. Acest lucru este mult mai mare decât 503 CP de Quadrifoglio, care este deja destul de mulțumitor.

În continuarea reportajului este adus la cunoștință faptul că acest nou impuls de putere va fi adaptat la o cutie de normală de viteze cu opt trepte, fiind chiar mai ‘ușoară’ decât “Quadrifoglio” standard.

Discutând cu cei de la TG.com, un purtător de cuvânt al Alfa Romeo nu va confirma sau va infirma zvonurile, dar să fim cu toții sinceri cu noi înșine aici: perspectiva unei Giulii puternice cu adevărat, este cel puțin tentantă, dacă nu chiar terifiantă.

110 ani de Alfa Romeo

Data de 24 iunie 2020 reprezintă ziua în care Alfa Romeo va aniversa cei 110 ani de la înființare. Pentru a celebra acest moment, fanii vor fi surprinși cu un nou logo și multe alte activități. Noi materiale vor dezvălui ‘the untold story of Alfa Romeo’, în care vor fi incluse abordări din afara lumii auto, care implica o plasă largă de teme: curiozități, anecdote și multe alte subiecte interesante din evoluția istorică și socială a Italiei de-a lungul timpului.

Un nou logo, “110 Alfa Romeo”

Pentru a onora aniversarea celor 110 de existență, Style Center Alfa Romeo a dezvoltat noul logo “110 Alfa Romeo”: loial caracterului puternic al acestei mărci, numărul în sine “110” oferă sentimentul unei treceri firești dinspre trecut spre viitor.

Museo Storico Alfa Romeo,  hub-ul sărbătorii

Pe 24 iunie, Museo Storico Alfa Romeo va fi ‘gazda’ comunităților de fani, dar și a cluburilor dedicate mărcii Alfa.

Cu toate acestea, înainte și după aceasta dată, vor exista multe oportunități de a sărbători această aniversare marcantă și de a retrăi pașii unei istorii glorioase care privește în mod constant spre viitor.

Alfa Romeo – pasiunea marilor festivaluri automobilistice

Alfa Romeo a reprezentat, reprezintă și va reprezenta mereu un punct de atracție al marilor festivaluri din calendarul motorsportului.

La cea de-a 110-a aniversare – din 13 până în 16 mai – „Săgeata Roșie” va fi prezentă în cadrul faimoasei curse, Mille Miglia, pe traseul Brescia-Roma-Brescia, cu evenimente de neratat, ce vor avea loc în perioada premergătoare acestei competiții dedicată bijuteriilor clasice.

Evenimente surpriză sunt pregătite și în cadrul renumitului Festival al Vitezei de la Goodwood: din 9 până în 12 iulie, Alfa Romeo va fi oaspete de onoare, primind totodată un tribut aniversar, pe parcursul legendarei curse de viteză în coastă.

Cele menționate mai sus, alături de o serie largă de alte evenimente, programate de-a lungul acestui an aniversar, vor contribui la consolidarea imaginii legendarei mărci, dar și a entuziasmului automobiliștilor ce iubesc mecanica emoției construite în jurul plăcerii de a conduce, satisfăcându-și pasiunea.